Démoni podlehli Bazooce

V pátečním zápase nestačili Démoni na tým nováčka Bazooka CF Uherské Hradiště.
FC Démoni Česká Lípa 5:9 (3:5) Bazooka CF Uherské Hradiště
Adam Skřivan
Už při rozcvičení jsme měli pocit, že hrajeme na domácí půdě, díky našim fanouškům, kteří cestovali 380 km, aby nás podpořili. Nicméně vstup do utkání se nám nepodařil, hned v 1. minutě jsme inkasovali. Poté jsme se zklidnili a začali hrát to co jsme si řekli. Výsledek může vypadat jednoznačně, ale nebylo tomu tak, utkání bylo náročné. Z České Lípy si vezeme dle mého zasloužené 3 body.

Karel Kruliš
Co dodat zápas jsme absolutně nezvládli jedním slovem to byla tragédie, soupeř měl chuť a odhodlání a zasloužené vyhrál.Máme teď tři týdny nato se dát do kupy tak snad nám to pomůže.
Jiří Šubrt
Dnes jsme podali velice špatný výkon. Už při rozcvičce bylo vidět na týmu, že není ve své kůži. Přišlo mi, že jsme bez šťávy a to se v zápase potvrdilo. I když jsme se dostali snadno v první minutě do vedení, tak zbývající čas zápasu jsme tahali za kratší konec. Nedařilo se nám. Udělali jsme moc individuálních chyb a vyložené šance, do kterých jsme se dostali jsme neproměnili. Je to teprve třetí kolo a tak je potřeba, ponaučit se a jít dál.
 
Branky: 1. Fichtner, 10. Kubelka (Semerát), 14. Havrda (10 m kop), 32. Kubelka, 36. Kubelka (Kotek) – 3. Sopůšek (Levčík), 5. Janečka (Křivánek), 10. Šipka (Skřivan), 11. Sopůšek (Křivánek), 11. Levčík (Janečka), 24. Křivánek (Levčík), 25. Janečka (Křivánek), 28. Janečka (Levčík), 33. Sopůšek (Levčík)
Karty:   14. Malý (UHR), 39. Kubelka (CLI) – 9. Levčík (UHR)
FC Démoni Česká Lípa: Kirov, Sochůrek – Šafář, Bažant (C), Kubelka, Fichtner, Havrda, Rott, Kotek, Semerát
Bazooka CF Uherské Hradiště: Janečka – Kaspřák, Janečka, Šipka, Levčík, Sopůšek(C), Skřivan, Křivánek, Malý
Rozhodčí: Melničuk, Lašovička